Всички категории
EN

Начало> Статии

Двуслойното одеяло ви дава двойно меко усещане, когато сте в леглото

Време: 2021-12-13 Хитове : 58

1

КАКВО Е РАШЕЛ ОДЕЯЛО?
Одеялото raschel е изтъкано от машина за плетене на основата Raschel. Готовият велур има много здрав велур, здрав, вертикално усещане за коса, еднаква плътност на велур, без падаща коса.

НОРМАЛЕН РАЗМЕР И ТЕГЛО:
1.размер:140*190 см, 1.5 кг
2.размер:150*200 см, 2 кг, 2.5 кг
3.размер:180*220 см, 3 кг
4.размер:200*230 см, 3.5 кг, 4 кг, 4.5 кг, 5 кг, 6 кг
В момента имаме 25 дизайна на склад, ние също приемаме дизайн по поръчка.

КОЛКО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ДА ПОХАРИТЕ ЗА НАШЕТО ОДЕЯЛО RASCHEL
Нашите одеяла raschel са изработени от висококачествен полиестер с добър подробен принт или шарка трябва да ви струват между $12-$30 и нагоре, в зависимост от размера и дизайна, който изберете.

ЧЗВ ЗА НАШЕТО ОДЕЯЛО RASCHEL
Това одеяло Рашел може ли да се пере в пералня?
A. Нашите одеяла могат да се перат в машина, но трябва да използвате професионално за пране. Ако искате да използвате одеялото raschel по-дълго, предлагаме да го перете на ръка, материалът е толкова богат, а също така одеялата обикновено са двуслойни, твърде тежко е.

Достатъчно голямо ли е одеялото за възрастни?
A. По-малък за деца и ранна зима. По-големият и по-тежък е подходящ за студената зима, идеално пасва на възрастни. Проверете измерванията преди да поръчате, за да сте сигурни, че получавате достатъчно голямо одеяло за това, от което се нуждаете.

Ако искате да научите повече подробности, моля свържете се с нашия уебсайт: www.kareer.com. Щастливи сме да споделим нашия различен дизайн за одеялата от рашел и ще ви предоставим голяма подкрепа и услуга на ваша страна.