Всички категории
EN

Начало> Статии

Най-добрият червен килим

Време: 2021-12-13 Хитове : 77

2

Червеният цвят означава щастие, късмет и смелост.

Някои познания за червения килим

Тип плат
Има много видове тъкани, които могат да се използват за изработка на килим, включително вълна, памук, юта, сезал, морска трева, коприна, синтетика и акрил. За този килим той е изработен от 45% памук, 55% полиестер, който е един от най-продаваните в Amazon.

брои
В допълнение към тъканта, трябва да вземете предвид линията на килима и броя на иглите. Броят на линиите е броят на бримките, направени на квадратен инч, докато броят на иглите е броят на бримките в преждата. По-високият брой показва по-висококачествен килим с по-плътни и по-плътно тъкани влакна.

Категории и форми
Без значение какъв вид килим, той може да бъде класифициран според различни цели
Килимите са обикновено вътрешни килими, изработени от вълна или синтетични тъкани. Тези килими са често срещани акценти в дневни, трапезарии, офиси и спални.
Външните килими и изтривалки обикновено са изработени от синтетичен материал, наречен полипропилен. Тези килими са издръжливи и издържат на излагане на мръсотия, дъжд и други увреждащи елементи.
Килимите за баня и кухня са по-малки от килимите и обикновено са изработени от синтетични или подобни на каучук материали. Тези килими са направени да отблъскват водата.
Бегачите са килими с къса ширина, но голяма дължина. Те украсяват коридори и стълбища.

Забележете:
Ако имате допълнителна заявка, моля, кликнете върху www.kareer.com, в google, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.